Am abordat tema facturilor mari la gaz, respectiv la energia electrică și cea termică, la întâlnirea cu angajații companiei "Moldovagaz".

  • 18.10.2023

Am abordat tema facturilor mari la gaz, respectiv la energia electrică și cea termică, la întâlnirea cu angajații companiei "Moldovagaz". Acești oameni sunt și ei, ca și toți ceilalți cetățeni, consumatori, care trebuie să plătească serviciile comunale și facturile la resursele energetice. Și pentru ei este o povară plata pentru toate facturile adunate. 


În context am explicat modalitatea cum, în calitate de primar general al municipiului Chișinău,  voi obține reducerea tarifelor la gaze, pentru a porni lanțul ieftinirii altor servicii și produse. 


Am vorbit și despre eficientizarea energetică a caselor și sediilor instituțiilor și întreprinderilor, pentru a reduce și costul de întreținere, dar și nivelul de poluare a aerului. 

Un alt subiect discutat se referă la coordonarea lucrărilor la sistemele inginerești și a celor responsabili de întreținerea drumurilor. În final am stabilit că pentru Chișinău se poate mai bine!